The Oriënt Escape | Tarieven terug


Tarieven

De Oriënt Escape wordt met maximaal drie personen tegelijk gespeeld. De kamer is ook zeer geschikt voor duo’s. Hiermee is deze mobiele Escaperoom ideaal voor kleine en middelgrote groepen (6-35 personen). Dit is op basis van enkele uren tot 1 of meerdere dagen op locatie. Lukt het jullie om binnen 20 (korte versie) of 40 minuten (lange versie) te ontsnappen?

Dagdeel  v.a. € 250*
Hele dag  v.a. € 350*

 

*Bovenstaande tarieven zijn richtprijzen. Afhankelijk van de groepsgrootte, tijdsduur en locatie kunnen afwijkende - zowel hogere als lagere - tarieven gelden.
*Prijzen zijn exclusief € 9,95 voorrijkosten (regio Eindhoven, daarbuiten gelden andere tarieven).
*Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren*. Voor bedrijven zijn de getoonde tarieven exclusief BTW (21%).

 

Special Rates
De Oriënt Escape kan ook voor 1 of meerdere dagen worden gehuurd. Voor bijvoorbeeld beurzen, campings en recreatieparken, festivals, seminars, toernooien of evenementen. Hiervoor gelden speciale, gereduceerde tarieven.
Ook periodiek ergens aanwezig zijn, behoort tot de mogelijkheden van deze mobiele Escaperoom.  Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld aantal dagen, doeleinde, groepsgrootte, tijd per escape (20 of 40 minuten) of de gewenste prijs per ‘Escape‘. Voor de mogelijkheden gaan we graag in gesprek. En opgelet!: ‘Kathmandu’ kennen we bij de Oriënt Escape wel, maar ‘No can do‘ komt in ons woordenboek niet voor.

Ontsnappen is fiscaal aantrekkelijk (WKR)
Ideaal voor bedrijfsfeest of teambuilding op eigen locatie

Bij het organiseren van bedrijfsuitjes is binnen de fiscale regels de WKR (Werkkostenregeling/belastingdienst) van belang. Bij de werkkostenregeling kunnen werkgevers hun personeelsleden, tot het vastgestelde percentage van 1,2 % van de totale loonsom, onbelast van vergoedingen en verstrekkingen laten profiteren. WKR onbelast zijn uitjes die volledig op de werkplek plaatsvinden of als teambuilding kunnen worden bezien. De Oriënt Escape sluit hierop naadloos aan doordat wij op locatie komen.