The Oriënt Escape | FAQ terug


FAQ


Hoe lang duurt het?

1 'Escape' duurt maximaal 40 minuten.
Per dagdeel (halve dag) kunnen 5 escapes worden gespeeld, met een maximum van 15 personen.


Is het eng of gevaarlijk?

De Oriënt Escape is enerverend en een echte beleving. Door de tijdsdruk wordt het extra spannend. Maar eng is het zeker niet. Om te schrikken moet je naar een spookhuis, niet naar een Escaperoom.


Is iedere locatie mogelijk?

In principe wel, deze Mobile Escaperoom mag op de openbare weg staan. Voor plaatsing van langere tijd in de openbare ruimte- of op specifieke locaties - kunnen andere (vergunning)regels gelden. Dit vraagt zodoende langere voorbereidingstijd. Let op: de Oriënt Escape vergt ongeveer 3 parkeerplaatsen (5x6m) en binnen een straal van 100 meter moeten we kunnen beschikken over een 230V stopcontact.


Voor hoeveel personen is The Oriënt Escape geschikt?

De mogelijkheid tot een onderlinge competitie maakt The Oriënt Escape extra bijzonder. Want welk duo of trio ontsnapt het snelste? Een gezonde, onderlinge rivaliteit maakt het spel bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote groepen (5-25 personen). Dit is op basis van enkele uren tot een hele dag op locatie. Een ‘Escape’ wordt met 2, maximaal 3 personen tegelijk gespeeld.


Waarom is een mobiele Escaperoom voor bedrijven fiscaal aantrekkelijk?

Bij het organiseren van bedrijfsuitjes is binnen de fiscale regels de WKR (Werkkostenregeling/belastingdienst) van belang. Bij de werkkostenregeling kunnen werkgevers hun personeelsleden, tot het vastgestelde percentage van 1,2 % van de totale loonsom, onbelast van vergoedingen en verstrekkingen laten profiteren. WKR onbelast zijn uitjes die volledig op de werkplek plaatsvinden of als teambuilding kunnen worden bezien. De Oriënt Escape sluit hierop naadloos aan doordat wij op locatie komen.


Word je echt opgesloten?

Nee. De deur gaat dicht, maar niet op slot. Dit vanwege algehele en specifieke brandveiligheidsvoorschriften. Bij paniek, claustrofobie of calamiteit kan de deur dus altijd worden geopend.